Remiză între FC Viitorul şi CS Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a doua din play-off

FC Viitorul a încheiat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, meciul susţinut în compania echipei CS Universitatea Craiova, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

510 afișări
Imaginea articolului Remiză între FC Viitorul şi CS Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a doua din play-off

Remiză între FC Viitorul şi CS Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a doua din play-off

Oltenii puteau să obţină toate cele trei puncte, însă, în minutul 60, Hristo Zlatinski a ratat o lovitură de la 11 metri, mijlocaşul bulgar nimerind bara din dreapta portarului.

Gazdele au încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocaşului Ionuţ Vînă, din minutul 82, pentru cumul de cartonaşe galbene.

În urma acestei remize, Craiova se menţine pe locul 3, la şapte puncte avans de Viitorul, care se află pe locul al patrulea, la un punct în spatele poziţiei a doua, ocupată de FCSB, şi la trei de liderul CFR Cluj. Astra Giurgiu, cu 22 de puncte, şi Poli Iaşi, cu 20 de puncte, se află pe ultimele două locuri din play-off.

TITLURILE ZILEI

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, De Nooijer - Duarte (A. Ciobanu 65'), Vînă, Cicâldău, C. Ganea - Ianis Hagi - Chiţu (Măţan 53'), Gavra (Drăguş 53'). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CS U Craiova: Mitrovic - Popov, (R. Popa 70) Kelic, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu (Andre Santos 55), Bancu - A. Burlacu (Gustavo 60'), A. Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Vînă 56', 82', Mladen 58/Burlacu 15', Mitriţă 35', A. Băluţă 72', Martic 90+3'.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Radu Ghinguleac, iar al patrulea oficial a fost Lucian Rusandu. Observatori au fost Ştefan Constantin (CCA) şi Mihai Stancu (LPF).

Stadion: "Central", Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici