Euro 2020. Belgia, prima echipă calificată pentru Campionatul European, după ce a învins San Marino cu 9-0

Echipa naţională a Belgiei este prima echipă calificată pentru Campionatul European din 2020, după ce a învins, joi, San Marino, cu scorul de 9-0, în preliminarii.

158 afișări
Imaginea articolului  Euro 2020. Belgia, prima echipă calificată pentru Campionatul European, după ce a învins San Marino cu 9-0

Reprezentativa Belgiei este prima echipă calificată la Euro 2020

În partida cu San Marino, marcatorii au fost Romelu Lukaku (28, 41), Nacer Chadli (31), Toby Alderweireld (43), Youri Tielemans (45+1), Christian Benteke (79), Yari Verschaeren (84), Timothy Castagne (90). Cristian Brolli, jucătorul lui San Marino, a băgat mingea în propria poartă, în minutul 35.

În clasamentul grupei I, cu trei etape înainte de finalul fazei grupelor, Belgia este lider, cu 21 de puncte, cu 11 puncte mai mult decât a treia clasată, Cipru. Pe locul 2, se află Rusia, cu 18 puncte. Kazakhstan ocupă locul 4, cu 7 puncte. Scoţia se află pe locul 5, cu 6 puncte. San Marino este pe ultimul loc, fără niciun punct.

Belgia şi-a asigurat locul la Euro 2020, care se va disputa în 12 arene, în diferite ţări din Europa. Ţările care vor găzdui Euro 2020 sunt Azerbaijan, Danemarca, Anglia, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Irlanda, România, Rusia, Scoţia şi Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici