Ricardo Grigore, convocat la România U21, după accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu în timpul meciului României cu Malta

Ionuţ Nedelcearu a suferit o accidentare gravă în meciul echipei naţionale a României cu Malta, scor 4-0 pentru tricolori. În minutul 30, fundaşul ruşilor de la Ufa a fost lovit cu genunchiul în faţă de un adversar, Juan Corbolan (22 de ani), şi nu a mai putut continua partida.

112 afișări
Imaginea articolului Ricardo Grigore, convocat la România U21, după accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu în timpul meciului României cu Malta

Ricardo Grigore, convocat la România U21, după accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu

Astfel, apărătorul în vârstă de 23 de ani ar putea rata EURO 2019 cu naţionala Under 21. Potrivit Digi Sport, selecţionerul Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă pe Ricardo Grigore de la Dinamo. Fundaşul de 21 de ani a făcut deja vizita medicală şi se va alătura cantonamentului, în staţiunea italiană Bagno di Romagna. Grigore devine astfel singurul dinamovist din lotul convocat de Mirel Rădoi.

"Deocamdată nu ştiu nimic. I s-a făcut o radiografie... cei din Malta au fost foarte amabili şi au chemat un specialist pentru fracturi nazale. Dacă va fi nevoie de o intervenţie, specialistul o va face. E posibil să joace cu mască la EURO. În principiu va rămâne aici (n.r. - în Malta). E prevăzut ca cei de la naţionala de tineret să rămână aici şi mâine să zboare spre Bologna", a spus Cosmin Contra, la finalul meciului, la Pro TV.

TITLURILE ZILEI

De partea celalată, Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a anunţat că Nedelcearu va rata meciul cu Croaţia din prima etapă din grupa de la EURO U21: "Tocmai am vorbit cu medicul. Se pare că de la al doilea meci poate juca cu o mască. Pentru primul meci sunt dubii mari", a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

Cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi la EURO 2019

Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Denis Drăguş (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanţi: George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adiţională îi cuprinde pe următorii: Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoşani), Lorand Fulop (FC Botoşani), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici