Rivaldo l-a felicitat pe fiul său pentru câştigarea Cupei României cu cei de la Viitorul

Rivaldinho (24 de ani) a câştigat al doilea trofeu în România, Cupa României cu cei de la Viitorul. Atacantul brazilian şi-a mai trecut în palmares şi Cupa Ligii, pe vremea când evolua la Dinamo. Tatăl său, Rivaldo, a reacţionat pe reţelele de socializare după triumful echipei lui Hagi.

131 afișări
Imaginea articolului Rivaldo l-a felicitat pe fiul său pentru câştigarea Cupei României cu cei de la Viitorul

Rivaldo l-a felicitat pe fiul său pentru câştigarea Cupei României

Fostul mare fotbalist al Barcelonei a postat pe Instagram o poză cu fiul său, ţinând în mână Cupa României şi a felicitat întreaga echipă a constănţenilor: ”Felicitări, fiul meu, pentru Cupa României! Toată echipa trebuie să fie felicitată”, a scris Rivaldo pe reţelele de socializare. La postare a reacţionat şi legendarul Deco, fostul mijlocaş al Barcelonei.

Două goluri în trei partide a marcat Rivaldinho în acest sezon al Cupei României. Acesta a mai bifat şi două goluri în campionat, în 11 partide. Din vară, acesta se va întoarce la Levski Sofia, club care l-a împrumutat la Viitorul. Contractul său cu formaţia bulgară este valabil până în 2020.

TITLURILE ZILEI

Paulista FC, Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians, Palmeiras, Deportivo La Coruna, FC Barcelona, AC Milan, Olympiacos, Cruzeiro, AEK Atena, Bunyodkor, Mori Miriam, Sao Paulo, Sao Caetano şi Kabuscorp SC sunt cluburile la care a evoluat Rivaldo în cariera sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici