Robert Glinţă, locul 8 în finala mondială de la 100m spate, de la Gwangju

Înotătorul român Robert Glinţă s-a clasat pe locul 8 în finala probei de 100 metri spate la Campionatele Mondiale de nataţie de la Gwangju (Coreea de Sud), disputată marţi.

121 afișări
Imaginea articolului Robert Glinţă, locul 8 în finala mondială de la 100m spate, de la Gwangju

Robert Glinţă, locul 8 în finala mondială de la 100m spate, de la Gwangju

Glinţă a încheiat cele două lungimi de bazin în 54,22. Efortul teribil din ziua de luni, când şi-a asigurat calificarea între primii opt din lume după două curse epuizante psihic (serii şi semifinală) au contat probabil foarte mult.

Podiumul probei a fost ocupat de: 1. Jiayu Xu (China) 52,43, 2. Evgeny Rylov (Rusia) 52,67, 3. Mitchell Larkin (Australia) 52,77. Glinţă s-a calificat în ultimul act cu 53,40.

Robert Glinţă, sportiv calificat la JO de la Tokio, va mai concura şi în proba de 50 de metri spate.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici