Roger Federer, susţinut de o arenă plină la un antrenament de la Roland Garros/ Programul zilei pe principalele arene | VIDEO

Roger Federer (37 de ani, 3 ATP) este unul dintre cei mai iubiţi tenismeni din circuitul mondial, lucru dovedit încă o dată de prezenţa numeroasă a fanilor la un simplu antrenament al elveţianului la Roland Garros.

263 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, susţinut de o arenă plină la un antrenament de la Roland Garros/ Programul zilei pe principalele arene | VIDEO

Roger Federer, susţinut de o arenă plină la un antrenament de la Roland Garros

Federer revine la Roland Garros după o pauză de patru ani în care a ratat Grand Slam-ul de zgură. Campionul din 2009 de la turneul francez a susţinut un antrenament pe arena "Suzanne Lenglen", iar publicul a luat cu asalt tribunele.

"Sunt foarte fericit să mă întorc aici, poate şi pentru că am ratat ultimele trei ediţii. Terenul central arată foarte diferit, s-au făcut foarte multe investiţii şi îmbunătăţiri. Dar cred că a rămas la fel ca vechiul Roland Garros, şi-a păstrat acelaşi stil", a declarat Federer, potrivit Reuters.

Roger Federer debutează duminică la Roland Garros, în turul inaugural urmând să-l întâlnească pe italianul Lorenzo Sonego (24 de ani, 73 ATP). În cazul în care va triumfa, elveţianul va da în turul secund tot peste un adversar din afara top 50 ATP, care urmează să fie stabilit după confruntarea Malek Jaziri (94 ATP) - Oscar Otte (145 ATP).

 

 

Roland Garros 2019, program 26 mai, principalele arene:

Philippe Chatrier – de la ora 12:00

Kerber (5) – Potapova
Tsitsipas (6) – Marterer
Sonego – Federer (3)
Brengle – Ka. Pliskova (2)

Suzanne Lenglen

Fabbiano – Cilic (11)
Nishikori (7) – Halys
Ferro – Mladenovic
Stephens (7) – Doi

Simonne Mathieu

Muguruza (19) – Townsend
Cecchinato (16) – Mahut
V. Williams – Svitolina (9)
Goffin - Berankis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici