Roland Garros 2018 | Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile probei de dublu

Sorana Cîrstea s-a calificat, vineri, în optimile probei de dublu ale turneului de la Mare Şlem de la Roland Garros, din Franţa.

904 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2018 | Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile probei de dublu

Roland Garros 2018 | Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile probei de dublu

Alături de partenere sa, Sara Sorriber Tormo, Cîrstea a t recut de la perechea Svetlana Kuzneţova/Lucie Safarova (Rusia/Cehia), scor 6-3, 6-2, după o oră şi 16 minute de joc.

În optimi, perechea Cîrstea/Sorribes Tormo va juca împotriva câştigătoarelor din meciul Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra - Hoa-Ching Chan/Yang Zhaoxuan.

Pe tabloul de simplu, Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur, de Daria Gavrilova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici