Roland Garros va avea mai puţini fani prezenţi din cauza pandemiei de COVID-19

  • Autorităţile franceze au anunţat că la Roland Garros se va juca cu 1.000 de spectatori pe zi
  • Este a treia oară când numărul spectatorilor este redus
  • În 2019, circa 520.000 de spectatori au participat la Open-ul Francez
113 afișări
Imaginea articolului  Roland Garros va avea mai puţini fani prezenţi din cauza pandemiei de COVID-19

Roland Garros are mai puţini fani prezenţi

Organizatorii de la Roland Garros au redus numărul fanilor care au acces la meciuri din cauza noilor restricţii impuse de guvernul francez. 

Iniţial peste 11 mii de fani puteau asista zilnic la partidele de la Paris, dar acum numai câte 1.000 de fani pe zi vor avea voie în tribune.

„Nu există niciun motiv pentru care să nu aplicăm aceleaşi reguli peste tot. Amintiţi-vă că guvernul a decretat interzicerea adunării cu peste 1/.000 de persoane în mai multe oraşe mari din ţară, inclusiv Paris” a declarat premierul Jean Castex la postul de televiziune France 2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici