România a învins Cipru la tineret, scor 1-0, într-un meci amical

Reprezentativa de tineret a României a învins, marţi, la Târgu Mureş, cu scorul de 1-0, selecţionata similară a Ciprului, într-un meci amical.

117 afișări
Imaginea articolului România a învins Cipru la tineret, scor 1-0, într-un meci amical

România a învins Cipru la tineret, scor 1-0, într-un meci amical (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ţîru, în minutul 62, când a reluat cu capul din 6 metri centrarea lui Filip.

Selecţionerul Cristian Dulca a trimis în teren următorii jucători: Brănescu - Hodorogea (Manea '46), Ţîru, Boldor, Filip (Aniţoiu '90+2) - Tăbăcariu (Nedelcu '73), Ion - Cerlincă (Rotariu '63), Bumba (Tudorie '72), Popadiuc - Puşcaş.

Reprezentativa under 21 a României a învins, săptămâna trecută, cu scorul de 3-0, selecţionata similară a Islandei, într-un meci de pregătire disputat la Târgu Mureş, primul pentru Cristian Dulca la conducerea naţionalei de tineret.

În iunie, România U21 va debuta în preliminariile EURO 2017, pe teren propriu, în faţa Armeniei.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici