România nu a obţinut nici măcar o MEDALIE la Campionatul European de atletism

România navighează în derivă, în continuare, pe plan european, într-unul dintre sporturile în care tricolorii luau caimacul la Jocurile Olimpice, Mondiale şi Campionate Europene.

468 afișări
Imaginea articolului România nu a obţinut nici măcar o MEDALIE la Campionatul European de atletism

România nu a obţinut nicio medalie la Campionatul European de atletism

Duminică seară, 12 august, în Berlin, s-a încheiat Campionatul European în aer liber, competiţie la care delegaţia condusă de preşedintele FRA, Florin Florea, fost sprinter din Braşov, apropiat al lui Sandu Ion, nu a cucerit vreo medalie. Cel mai bun loc a fost ocupat de triplusaltista Andreea Panţuroiu, loc patru în finala din proba în care România performa prin Rodica Mateescu-Tudor sau Adelina Gavrilă.

„Sunt mândru şi onorat în acelaşi timp că pot fi alături de atleţi şi antrenori de excepţie care confirmă valoarea şcolii româneşti de atletism. Baremurile de calificare nu au fost deloc facile şi, cu toate acestea, iată că avem 36 de sportivi calificaţi la cea mai importantă competiţie europeană de atletism! Sper ca momentul Berlin 2018 să ne aducă din nou gustul victoriei şi să devină momentul în care se vor naşte cu adevărat noi staruri ale atletismului românesc”, spunea Florin Florea, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, înainte de startul C.E. 2018.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici