România revine spectaculos cu Ungaria şi se califică în grupele principale ale Campionatului Mondial. Cristina Neagu a marcat golul decisiv în ultimele secunde

România - Ungaria 28-27. Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat, vineri, spectaculos în grupele principale ale Campionatul Mondial din Japonia, după o victorie obţinută în ultimele secunde de joc, în faţa Ungariei, scor 28-27 .

6880 afișări
Imaginea articolului România revine spectaculos cu Ungaria şi se califică în grupele principale ale Campionatului Mondial. Cristina Neagu a marcat golul decisiv în ultimele secunde

România revine spectaculos cu Ungaria şi se califică în grupele principale ale Campionatului Mondial. Cristina Neagu a marcat golul decisiv în ultimele secunde

Cristina Neagu a transformat în ultimele secunde ale meciului o lovitură de la 7 metri, obţinută de Pristaviţa, astfel că România a reuşit să obţină victoria la limită.

Deşi la începutul meciului, româncele nu au arătat cea mai bună formă şi au fost conduse de maghiare cu 5-0, pe parcurs au reuşit să îşi revină. Scorul la pauză era în favoarea adversarelor, 16-10.

În minutul 59, tabela de marcaj arăta 27-27, dar "tricolorele" au luptat până în ultima secundă şi au câştigat.

Naţionala României va merge fără niciun punct în grupa principală, pentru că a pierdut partidele cu Spania şi Muntenegru, echipe deja calificate în Main Round. De la startul Mondialului, România a pierdut cu Spania (16-31), a învins Senegal (29-24), a bătut Kazahstan (22-20) şi a pierdut cu Muntenegru (26-27).

Foto: Cristina Neagu/ Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici