România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin/ Cum sunt alcătuite grupele

România va înfrunta Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazakhstan la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie), în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Tokyo.

192 afișări
Imaginea articolului România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin/ Cum sunt alcătuite grupele

România şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Tricolorele au evitat o „grupă a morţii” cu Danemarca, Germania, Coreea de Sud şi Brazilia şi au intrat pe jumătatea de tablou mai accesibilă, în tentativa de a ajunge în grupele de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2020. Norvegia, Franţa şi Olanda sunt pe cealaltă parte a tabloului.

Grupele Campionatului Mondial după tragerea la sorţi:

Grupa A
Olanda
Norvegia
Serbia
Slovenia
Angola
Cuba

Grupa B
Franţa
Danemarca
Germania
Coreea de Sud
Brazilia
Australia

TITLURILE ZILEI

Grupa C
ROMÂNIA
Ungaria
Muntenegru
Spania
Senegal
Kazakhstan

Grupa D
Rusia
Suedia
Japonia
China
Argentina
RD Congo

Naţionala feminină va evolua într-o primă grupă destul de echilibrată şi pare că are mare nevoie de Cristina Neagu apătă de joc, în tentativa de prinde un Top 3. Dacă va reuşi însă să plece mai departe în Main Round cu puncte, atunci tricolorele au şanse bune să tragă şi la semifinale, având în vedere că ar urma să se împerecheze, cel mai probabil, cu Rusia, Suedia şi Japonia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici