România va continua să organizeze, cel puţin pentru un an, "BRD Bucharest Open"

Federaţia Română de Tenis anunţă că a semnat un nou contract cu Jeno Marky, proprietarul licenţei WTA pentru turneul organizat în ultimii cinci ani la Arenele BNR, şi astfel, competiţia va fi organizată, cel puţin pentru încă un an, în România.

69 afișări
Imaginea articolului România va continua să organizeze, cel puţin pentru un an, "BRD Bucharest Open"

România va continua să organizeze, cel puţin pentru un an, "BRD Bucharest Open"

Federaţia Română de Tenis a semnat un nou contract cu Jeno Marky, proprietarul licenţei WTA pentru turneul organizat în ultimii cinci ani la Arenele BNR, şi, astfel, pentru cel puţin un an, România va continua să organizeze "BRD Bucharest Open", turneu WTA International trecut în calendarul internaţional în perioada 13-21 iulie 2019, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Federaţiei Române de Tenis (FRT).

"A fost semnat contractul şi este oficial: turneul se va desfăşura în Bucureşti cel puţin încă un an", a declarat George Cosac.

TITLURILE ZILEI

Precizarea Federaţiei Române de Tenis vine în contextul în care au existat informaţii vehiculate în spaţiul public potrivit cărora turneul din Capitală ar urma să fie mutat la Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici