România va juca în galben împotriva Irlandei de Nord

  • România joacă diseară cu codaşa grupei 1 din Liga B
  • Meciul este programat să înceapă la ora 21:45
  • România vine după trei înfrângeri la rând în meciurile oficiale
490 afișări
Imaginea articolului România va juca în galben împotriva Irlandei de Nord

România va juca în galben împotriva Irlandei de Nord

România joacă diseară cu ultima clasat[ din grupa 1 din Liga B. România va juca în echipamentul tradiţional cu Irlanda de Nord, în Nations League.

Irlandezii vor juca în tricou verde, şort alb şi jambiere verzi.

Cele două echipe vor avea şi suporteri în tribune. 1.060 de fani vor fi prezenţi pe stadionul Windsor Park, din Belfast.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici