România va organiza Campionatul European al Cluburilor la Judo

Primăria Capitalei, prin ”Compania Municipală Sport pentru Toţi”, în parteneriat cu Federaţia Română de Judo şi European Judo Union organizează un regal sportiv de nivel mondial.

301 afișări
Imaginea articolului România va organiza Campionatul European al Cluburilor la Judo

România va organiza Campionatul European al Cluburilor la Judo

În perioada 7-9 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă din Bucureşti, va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente sportive pe care România le-a gazduit in ultimii ani: Campionatul European al Cluburilor la Judo, ediţia 2018 – Liga Europei si Liga Campionilor (masculin şi feminin).

La competiţia la care vor fi prezenţi peste 400 de sportivi din întreaga lume participă 4 echipe din România: CSM Bucureşti (masculin) si U CSM Dinamo Cluj-Napoca (feminin) – Liga Campionilor; respectiv CSM CSU Piteşti (masculin) si SCM Deva (feminin) – Liga Europei.

TITLURILE ZILEI

Vă aşteptăm cu mic cu mare la Sala Polivalentă, pentru a asista împreună la un eveniment unic şi pentru a susţine echipele din România!

Programul campionatului este următorul:

Vineri 07 Decembrie LIGA CAMPIONILOR

11:00 – Meciurile preliminare (m+f)

15:30 – Deschiderea oficiala

16:00 – Finalele, festivitate de premiere

Sâmbată 08 Decembrie LIGA EUROPEI

11:00 – Meciurile preliminare - masculin

16:00 – Finalele, festivitatea de premiere

Duminică 09 Decembrie LIGA EUROPEI

11:00 – Meciurile preliminare - feminin

16:00 – Finalele, festivitatea de premiere

Intrarea este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici