Ronaldinho şi fratele său au fost eliberaţi

  • Fotbalistul brazilian Ronaldinho a fost eliberat din arestul la domiciliu în Paraguay
  • El a fost reţinut pentru deţinerea unui paşaport fals.
  • Câştigătorul Cupei Mondiale şi fratele său au petrecut o lună în spatele gratiilor şi alte patru în arest la domiciliu într-un hotel de lux din capitala Asunción.
826 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho şi fratele său au fost eliberaţi

Ambii au fost eliberaţi acum, deşi trebuie să plătească 200.000 de dolari.

Ronaldinho a avut o carieră de fotbal strălucitoare înainte de retragerea sa din 2015.

El a ajutat Brazilia la câştigare Cupei Mondiale din 2002 şi a câştigat Liga Campionilor şi două titluri La Liga cu clubul de fotbal spaniol Barcelona. În Europa a mai evoluat şi pentru Paris Saint-Germain şi Inter Milano.

În martie, el şi fratele său, Roberto de Assis Moreira - care este şi managerul său - au fost reţinuţi după ce ar fi folosit paşapoarte false pentru a intra în Paraguay.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici