Rusia şi Qatar, acuzate că au dat mită pentru a organiza Cupa Mondială

  • Mai mulţi oficiali ai FIFA au fost puşi sub acuzare în Statele Unite ale Americii pentru luare de mită.
  • Aceştia sunt acuzaţi că au primit sume de bani în schimbul voturilor lor în privinţa organizării Cupelor Mondiale.
  • Scandalul de corupţie datează încă din 2015.
133 afișări
Imaginea articolului Rusia şi Qatar, acuzate că au dat mită pentru a organiza Cupa Mondială

Rusia şi Qatar, acuzate că au dat mită pentru a organiza Cupa Mondială

Mai mulţi oficiali ai FIFA au fost mituiţi pentru a vota în favoarea Rusiei şi a Qatarului pentru organizarea Cupelor Mondiale din 2018 şi 2022.

Autorităţile americane i-au acuzat pe Nicolas Leoz, fostul preşedinte Conmebol, şi pe Ricardo Teixeira, fostul preşedinte al Federaţiei Braziliene de Fotbal. Ambii sunt acuzaţi că au primit bani în schimbul voturilor lor. Qatar neagă aceste acuzaţii.

Gazdele campionatelor mondiale sunt alese prin concurs, iar Rusia a învins Anglia, organizând ediţia din 2018 a Cupei Mondiale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici