Rusul Pavel Karelin, campion la sărituri cu schiurile, a murit într-un accident rutier

Campionul rus la sărituri cu schiurile Pavel Karelin a murit, duminică, într-un accident rutier produs în regiunea Nijnâi Novgorod, a anunţat presa locală.

382 afișări
Imaginea articolului Rusul Pavel Karelin, campion la sărituri cu schiurile, a murit într-un accident rutier

Pavel Karelin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Karelin, care a împlinit 21 de ani în aprilie, era liderul echipei ruse la sărituri cu schiurile şi considerat mare speranţă a Rusiei pentru Jocurile Olimpice din 2014 de la Soci.

Pavel Karelin a câştigat mai multe naţionale şi a ocupat de trei ori un loc pe podium la Cupa Mondială din 2009, el participând şi la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Doi dintre prietenii sportivului, care se aflau în automobil, au fost spitalizaţi în stare gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici