Ryan Lochte, campion mondial la 200 metri mixt. Înotătorul a stabilit un nou record mondial

Sportivul american Ryan Lochte şi-a păstrat titlul de campion mondial la 200 metri mixt şi a stabilit un record mondial al distanţei, cu un minut şi 54 de secunde, joi, la Shanghai.

133 afișări
Imaginea articolului Ryan Lochte, campion mondial la 200 metri mixt. Înotătorul a stabilit un nou record mondial

Ryan Lochte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lochte l-a devansat pe marele său rival Michael Phelps, dublu campion olimpic (2004, 2008) şi triplu campion mondial (2003, 2005, 2007) la 200 metri mixt (un minut, 54 de secunde, 16 sutimi).

Locul trei a revenit ungurului Laszlo Cseh (un minut, 57 de secunde, 69 sutimi).

Cu locul doi ocupat, Phelps a câştigat a 30-a medalie mondială, din care 23 de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici