S-au definitivat clasamentul şi programul din play-off-ul Ligii 1 Betano

După ce Viitorul a învins FC Botoşani, iar CFR Cluj a triumfat cu Sepsi, programul playoff-ului a fost definitivat. Mai rămâne de văzut cu câte puncte vor intra Craiova şi Astra în a doua parte a sezonului.

571 afișări
Imaginea articolului S-au definitivat clasamentul şi programul din play-off-ul Ligii 1 Betano

S-au definitivat clasamentul şi programul din play-off-ul Ligii 1 Betano

Clasament

1. CFR Cluj 27p.
2. FCSB 25p.
3. "U" Craiova 23p.
4. Astra Giurgiu 20p.
5. FC Viitorul 19p.
6. Sepsi OSK 19p.

Ultimul meci din sezonul regulat va fi cel dintre Craiova şi Astra, care va avea loc luni. Oltenii ar putea intra cu 24 de puncte în playoff, în timp ce băieţii lui Costel Enache ar putea intra cu 20, sau chiar 21, în cazul unui succes. Cert este că programul nu se va modifica. În fiecare sezon disputat în sistemul playoff/playout, campioana sezonului regular a câştigat campionatul şi la finalul playoff-ului.

TITLURILE ZILEI

Au beneficiat de rotunjire FCSB şi Sepsi OSK. Acest lucru se poate întâmpla şi cu una dintre Craiova sau Astra, în funcţie de rezultatul de luni. În playoff, principalul criteriu de departajare îl reprezintă modul în care au fost înjumătăţite punctele. Aşadar, CFR Cluj va avea un avantaj în dauna FCSB, în caz de egalitate. Campioana en-titre a terminat cu 54 de puncte sezonul regular, iar FCSB cu 49.

Program playoff

Etapa 1:

CFR Cluj - Sepsi
FCSB - Viitorul
Craiova - Astra
Etapa 2:

Viitorul - CFR Cluj
Astra - FCSB
Sepsi - Craiova
Etapa 3:

CFR -Cluj Astra
FCSB - Craiova
Sepsi - Viitorul
Etapa 4:

Craiova - CFR Cluj
Astra - Viitorul
FCSB - Sepsi
Etapa 5:

CFR Cluj - FCSB
Viitorul - Craiova
Sepsi - Astra
Etapa 6:

Sepsi - CFR Cluj
Viitorul - FCSB
Astra - Craiova
Etapa 7:

CFR Cluj - Viitorul
FCSB - Astra
Craiova - Sepsi
Etapa 8:

Astra - CFR Cluj
Craiova - FCSB
Viitorul - Sepsi
Etapa 9:

CFR Cluj - Craiova
Viitorul - Astra
Sepsi - FCSB
Etapa 10:

FCSB - CFR Cluj
Craiova - Viitorul
Astra - Sepsi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici