Sabine Kehm despre recuperarea lui Michael Schumacher: Sunt mici progrese

Purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat că s-au înregistrat mici progrese în ceea ce priveşte recuperarea fostului pilot de Formula 1 care a suferit un accident grav în 2013, informează nextgen-auto.com.

3478 afișări
Imaginea articolului Sabine Kehm despre recuperarea lui Michael Schumacher: Sunt mici progrese

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt mici progrese, dar mai este cale lungă", a spus, duminică, Sabine Kehm.

Recent, soţia lui Schumacher, Corinna, a vândut avionul privat al familiei, în valoare de 35 de milioane de euro, şi casa de vacanţă din Norvegia.

Michael Schumacher se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, în urma gravului accident de schi pe care l-a suferit în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici