Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița

Clubul Gloria Bistrița a anunțat, marți, că Sandu Tăbârcă va fi antrenorul principal al echipei ardelene în sezonul 2009/2010.

267 afișări
Imaginea articolului Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița

Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al echipei Gloria Bistrița (Imagine: www.acfgloria.ro)

Stafful tehnic îi mai cuprinde pe Constantin Cârstea - director tehnic, Cristian Coroian - antrenor secund, Aurel Nalați - antrenor cu portarii, Sandu Negrean - responsabil cu probleme organizatorice, Radu Caizer - medic.

De asemenea, fostul antrenor al Gloriei Remus Vlad va îndeplini funcția de consilier al clubului.

"Sandu Tăbârcă este un antrenor tânăr, bine pregătit. A fost și jucător, a făcut parte din stafful tehnic în campionatul trecut", a declarat președintele clubului Gloria, Jean Pădureanu.

TITLURILE ZILEI

Sandu Tăbârcă este la debutul în cariera de antrenor principal la o echipă din România. "Mă bucur pentru șansa care mi s-a acordat. Gloria și-a propus să continue munca începută de Ioan Ovidiu Sabău, a fost și acesta un motiv pentru care am fost ales, cunosc deja jucătorii. Va trebui să strângem rândurile și să ajungem la forma ideală, pentru a ne prezenta în cele mai bune condiții la debutul campionatului. Mă aștept la o colaborare foarte bună cu directorul tehnic Constantin Cârstea, care este foarte experimentat și a antrenat mulți ani aici, dar și cu Cristian Coroian și Sandu Negrean, aflați și ei la început de drum", a declarat antrenorul principal Sandu Tăbârcă.

Conform site-ului oficial al grupării bistrițene, Sandu Tăbârcă s-a născut la 11 iulie 1965. În România a evoluat pentru echipele UM Timișoara și Electromotor Timișoara. După ce s-a stabilit în Austria, a antrenat formațiile SKU Amstetten (1998-2006) și FC Harreither Waidhofen (2006-2008). În returul sezonului 2008/2009 a făcut parte din stafful tehnic al Gloriei Bistrița.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici