Săpunaru, în atenţia clubului AS Roma

Fundaşul Cristian Săpunaru, câştigător al Ligii Europa cu FC Porto, este dorit de gruparea AS Roma, scrie, vineri, agenţia Calciomercato.

98 afișări
Imaginea articolului Săpunaru, în atenţia clubului AS Roma

Săpunaru, în atenţia clubului AS Roma (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cristian Săpunaru este unul dintre jucătorii de bază ai lui Villas Boas. În vârstă de 26 de ani, convocat mereu la naţionala României, el este un fundaş dreapta cu un fizic impresionant", scrie sursa citată.

Calciomercato notează că deşi preferatul Romei este olandezul Van der Wiel, Săpunaru are avantajul de a fi mai ieftin, italienii vorbesc de cinci milioane de euro, şi are un randament constant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici