SCANDALUL de la Dinamo. Dumitru Dragomir: La Piatra Neamţ, conducătorii erau în altă cameră şi beau. Nu jucătorii sunt vinovaţi

Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză incredibilă, în direct la ProSport Live. Întrebat despre scandalul de la Dinamo, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că "antrenorii şi staff-ul tehnic erau în altă cameră şi beau" şi i-a lăudat pe Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu.

467 afișări
Imaginea articolului SCANDALUL de la Dinamo. Dumitru Dragomir: La Piatra Neamţ, conducătorii erau în altă cameră şi beau. Nu jucătorii sunt vinovaţi

SCANDALUL de la Dinamo. Dumitru Dragomir: La Piatra Neamţ, conducătorii erau în altă cameră şi beau. Nu jucătorii sunt vinovaţi

Dacă majoritatea oamenilor din fotbalul românesc i-au pus la zid pe petrecăreţii de la Dinamo, Dumitru Dragomir are o cu totul şi cu totul altă variantă. Fostul şef l LPF îi găseşte vinovaţi pe conducătorii din Ştefan cel Mare, pe care-i acuză că se aflau în altă cameră şi beau, în timp ce Filip şi colegii săi se îmbătau şi făceau scandal în hotelul din Piatra Neamţ.

"Nu e adevărat ce s-a întâmplat acolo, eu ştiu totul! Vă dau şi orele dacă vreţi. De ce antrenorii şi staff-ul nu au controlat camerele din oră în oră? Ei ce au făcut? Erau în altă cameră şi beau! Conducătorii sunt vinovaţi, nu jucătorii. Fotbalistul care bea e fotbalist, ţineţi minge ce vă spun eu. Toţi marii fotbalişti ai lumii beau...Uitaţi-vă la Ilie Dumitrescu ce povesteşte, duceţi-vă la marele Cornel Dinu să vă spună. Vinul este un întăritor", a spus Dragomir, la ProSport Live.

Fostul şef al Ligii consideră că Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu sunt în momente ale carierei în care Dinamo poate încasa bani buni în urma unui transfer în străinătate, motiv pentru care Ionuţ Negoiţă ar trebui să aibă altă atitudine faţă de ei.

"Filip, dacă pleacă, e jucător de două-trei milioane de euro afară. E fotbalist, ascultaţi ce vă spun. Nedelcearu acum e jucător de cinci milioane de euro, îl nenoroceşti! Ce patron e ăsta, care-şi nenoroceşte jucătorii? Au greşit, toată lumea greşeşte. Sunt tineri. Dar de asta nu joacă echipa?", a opinat Dragomir, la ProSport Live, înainte să pună tunurile pe conducerea lui Dinamo.

TITLURILE ZILEI

Într-un moment în care conducerea lui Dinamo a dat rateu după rateu încercând să explice sau să ascundă incidentul de la Piatra Neamţ, Dragomir pune tunurile pe oamenii din jurul lui Ionuţ Negoiţă.

"Conducătorii sunt slabi, au luat numai jucători de mâna a doua şi nimeni nu vede asta. Bălănescu şi Bigică (n. red - Cornel "Bigică" Eftimescu, fost portar la Dinamo şi un apropiat al lui Negoiţă) sunt singurii care ştiu meserie acolo. Dacă ar conduce ei clubul sau ar asculta de Cornel Dinu, ar fi puternici. Badea e conducător adevărat şi om de afaceri de succes. Ar fi trebuit să-l plătească şi să-l ţină consilier la club, să dea sfaturi în business. Nu ştiu dacă Negoiţă va pierde clubul, nu aş vrea. El nu ştie meserie şi nu-l învaţă nimeni. El crede că ştie, dar îi pune pe ăia care au vândut cărămizi şi apartamente să conducă clubul. De unde dracu să se priceapă aia!? Ce dracu de conducători sunt ăştia?", a mai spus Dragomir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici