Schi Alpin: Ioan Valeriu Achiriloaie, locul 46 la coborâre. Austriacul Matthias Mayer este campion olimpic

Sportivul Ioan Valeriu Achiriloaie o ocupat locul 46 în proba de coborâre din cadrul concursului de schi alpin la Jocurile Olimpice de la Soci, titlul olimpic revenind austriacului Matthias Mayer.

298 afișări
Imaginea articolului Schi Alpin: Ioan Valeriu Achiriloaie, locul 46 la coborâre. Austriacul Matthias Mayer este campion olimpic

Schi Alpin: Ioan Valeriu Achiriloaie, locul 46 la coborâre. Austriacul Matthias Mayer este campion olimpic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Achiriloaie, care a intrat ultimul în concurs, a încheiat parcursul în 2:17.46.

Mayer (2:06.23) a fost urmat de italianul Christof Innerhofer (2.06.29) şi de norvegianul Kjetil Jansrud (2.06.33).

Favoriţii probei, norvegianul Aksel Lund Svindal şi americanul Bode Miller, s-au clasat pe locurile patru, respectiv opt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici