Schumacher a cumpărat acţiuni la o echipă de karting

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a cumpărat o treime din acţiunile echipei KSM Karting Team, care are sediul la Kerpen, localitatea natală a germanului, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

6 afișări
Imaginea articolului Schumacher a cumpărat acţiuni la o echipă de karting

Schumacher a cumpărat acţiuni la o echipă de karting

Echipa de karting va fi administrată de Schumacher împreună cu unul dintre ceilalţi doi asociaţi.

Fostul pilot al scuderiei Ferrari, care deţine în Germania un centru de karting administrat de tatăl său, speră în acest fel să ajute tinerii piloţi germani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici