SCM Râmnicu Vâlcea a fost repartizată în cea mai dificilă grupă a Ligii Campionilor

La debutul în Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea a fost repartizată în cea mai dificilă grupă, alături de Buducnost, Bietigheim şi Brest Bretagne. Conducătorul echipei vâlcene, Florin Verigeanu este însă optimist în privinţa calificării campioanei României în faza următoare a Ligii Campionilor.

137 afișări
Imaginea articolului SCM Râmnicu Vâlcea a fost repartizată în cea mai dificilă grupă a Ligii Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea a fost repartizată în cea mai dificilă grupă a Ligii Campionilor

“Sigur că este o grupă dificilă, dar la nivelul acesta, toate echipele sunt foarte valoroase. Noi vom face tot posibilul pentru a încerca să mergem mai departe în Main Round. Ne-am fi dorit să jucăm cu alte echipe, mai ales că vom avea în turneul de pregătire de la Podgorica, meciuri cu Buducnost şi Brest. Noi credem în şansa noastră. În cel mai rău caz, vom continua în cupele europene în grupele EHF, dar am încredere că vom reuşi ca din iarnă să fim tot în grupele Ligii Campionilor”, a declarat preşedintele secţiei de handbal de la SCM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu, prezent la tragerea la sorţi alături de antrenorul Florentin Pera şi Gabriel Băjan.

TITLURILE ZILEI

SCM Rm. Vâlcea se va reuni pe 4 iulie, iar în perioada 11-19 iulie, echipa pregătită de Florentin Pera va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei. La finalul stagiului de pregătire, pe 19 iulie, la Braşov, SCM va disputa primul test al verii, cu Corona. Pe 25 şi 27 iulie, campioana va disputa o ”dublă” cu Rapidul, după care, pe 2-3 august, va organiza un turneu la care vor mai participa SCM Craiova, HC Zalău şi Corona Braşov.

În perioada 8-12 august, SCM Râmnicu Vâlcea va participa la un turneu internaţional în Muntenegru, alături de două din adversarele din Liga Campionilor, Buducnost Podgorica (cu care va juca două partide), Brest Bretagne şi Astrahanochka (Rusia). Ultimele două partide de verificare sunt stabilite pe 16 august, la Sânnicolau Mare, cu FTC-Rail Cargo Hungaria şi pe 17 august, la Bekescsaba, cu Békéscsabai Előre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici