Sebastian Moga, antrenor secund Dinamo: Eugen Neagoe se va întoarce, nu poate trăi fără fotbal

Dinamo a pierdut, sâmbătă, şi al treilea joc de campionat, contra lui CFR Cluj, scor 0-1, iar formaţia "alb-roşie" se află pe ultimul loc, cu niciun punct, niciun gol marcat şi opt primite. La final, antrenorul secund Sebastian Moga s-a declarat, totuşi, optimist cu privire la viitorul echipei.

107 afișări
Imaginea articolului Sebastian Moga, antrenor secund Dinamo: Eugen Neagoe se va întoarce, nu poate trăi fără fotbal

Sebastian Moga, antrenor secund Dinamo: Eugen Neagoe se va întoarce, nu poate trăi fără fotbal

Moga i-a ţinut locul lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, după ce ultimul a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului din runda precedentă, cu Universitatea Craiova, şi a fost transportat de urgenţă la spital. Antrenorul secund a declarat că nu ştie absolut nimic despre numele viitorului antrenor de la Dinamo şi că Neagoe se va întoarce la lucru în scurt timp, însă nu este încă clar la ce echipă.

"Nu e un coşmar, e îmbucurător că am arătat altfel, am arătat un fotbal bun. Avem încredere că putem mai mult, echipa are potenţial. Un rezultat de egalitate era echitabil după aspectul jocului. A fost perioada asta mai tulbure, eu zic că băieţii îşi vor reveni. Au venit jucători mai târziu, nu poţi să faci o echipă peste noapte. Eu am încredere, indiferent cine vine şi cine pleacă, mă refer la staff.

TITLURILE ZILEI

Va fi decizia clubului. Eu vreau să continuăm pentru că am încredere în băieţi, dar nu depinde de mine. Eugen mi-a transmis să le spun băieţilor să aibă încredere, dar lipseşte ceva. Ne lipseşte un rezultat bun. Nu ştiu care e situaţia încă. Eugen are nevoie de o pauză de două-trei săptămâni, iar apoi se va întoarce. El fără fotbal nu poate sa trăiască. O să vedem zilele viitoare ce o să se întâmple.

Suporterii au fost ok, au încurajat echipa la început, după nu am mai fost atent. Nu mi se pare ok că au aruncat petarde. Eu trăiesc cu alte amintiri, când suporterii veneau să încurajeze echipa, inclusive când eram eu jucător", a declarat Sebastian Moga, la DigiSport.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 83, de Billel Omrani, din penalty. Cinci minute mai târziu, clujenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Sebastian Mailat.

Chiar şi aşa, Dinamo nu a reuşit să revină pe tabelă şi rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu niciun punct acumulat şi un golaveraj 0-8. În următoarea etapă, bucureştenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici