Semifinalele turneului de la Doha. Când se joacă meciul Halep - Svitolina

Organizatorii turneului de la Doha au anunţat ora la care se va disputa meciul dintre Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) şi ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani), din semifinale competiţiei dotate cu premii în valoare totală de 916.131 de dolari.

3675 afișări
Imaginea articolului Semifinalele turneului de la Doha. Când se joacă meciul Halep - Svitolina

Semifinalele turneului de la Doha. Când se joacă meciul Halep - Svitolina (foto: hepta)

Prima semifinală a zilei de la Doha va fi meciul Halep - Svitolina, care este programată începând cu ora 15:30, ora României.

Ucraineanca s-a calificat în semifinale după un meci cu Karolina Muchova, scor 6-4, 6-2, iar următorul meci va fi spectaculos.

La întâlnirile directe, Svitolina conduce. Ucraineanca s-a impus de patru ori în faţa Simonei, în timp ce Halep are două victorii.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici