Sepsi a anunţat transferul lui Jacob Adebanjo

Sepsi OSK a oficializat transferul mijlocaşului defensiv Jacob Adebanjo (25 de ani).

103 afișări
Imaginea articolului Sepsi a anunţat transferul lui Jacob Adebanjo

Sepsi a anunţat transferul lui Jacob Adebanjo

Născut în Lagos, Adebanjo are şi cetăţenie nigeriană. Milocaşul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Sepsi OSK, echipă care a terminat sezonul recent încheiat pe locul 6 în Liga 1 Betano. De-a lungul carierei, Adebanjo a mai jucat pentru Farense, Quarteirense, Oliveirense şi Merelinense. Ultima oară a fost legitimat la Vitoria Setubal. În sezonul trecut, Adebanjo a evoluat în patru jocuri oficiale pentru Vitoria Setubal. Pentru Adebanjo va fi prima experienţă ca jucător profesionist în afara Portugaliei.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici