Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-1, în runda 23 din Liga I Betano. Nistor a marcat pentru oaspeţi

Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa lui Sepsi, la Sfântu Gheorghe, prin golul marcat de Dan Nistor, şi continuă să spere la un loc în playoff-ul Ligii I Betano.

101 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-1, în runda 23 din Liga I Betano. Nistor a marcat pentru oaspeţi

Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo 0-1, în runda 23 din Liga I Betano. Nistor a marcat pentru oaspeţi

Formaţia condusă de Mircea Rednic era obligată sâ învingă pentru a păstra şanse minime la accederea playoff-ului, iar Dinamo nu şi-a dezamăgit suporterii care au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe. Cu acelaşi prim "11" aliniat ca în partida de săptămâna trecută, cu Poli Iaşi, scor 3-0, bucureştenii au practicat un joc solid şi s-au impus la limită după golul căpitanului Dan Nistor.

În minutul 55, nigerianul Simon Zenke a fost faultat în careu de Igor Jovanovic, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalty pentru Dinamo. Nistor a înscris de la punctul cu var, iar "câinii" au învins cu 1-0, nu înainte ca gazdele conduse de Eugen Neagoe să lovescă bara în două rânduri, prin Sato şi Tandia. Jocul nu a fost lipsit de durităţi, Colţescu arătând zece cartonaşe galbene în total.

TITLURILE ZILEI

"Mă bucur că am reuşit a doua victorie în acest an, o victorie dificilă, grea. Cred că în prima repriză am dominat, doar la pasa lui Atmane înapoi au avut o ocazie. În a doua repriză au ieşit la pressing, mai sus, noi am pierdut duelul la moijlocul terenului. Au avut câteva situaţii de a marca, am avut şi noroc că adversarul nu a reuşit să înscrie. Avem şi probleme, pentru că, recunosc, şi eu i-am forţat pe fotbaliştii care abia au venit: Atmane, N'Diaye. Dar nu am ce face, am nevoie de ei", a declarat Rednic la conferinţa de presă de după meci.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat, Dinamo se clasează pe locul 10 în Liga 1, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi cade pe poziţia a şasea, ultima care duce în play-off.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici