Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova şi s-a calificat în turul 2 la US Open

Serena Williams (8 WTA) a învins-o pe Maria Sharapova (87 WTA), marţi dimineaţă, scor 6-1, 6-1, şi s-a calificat în turul 2 al turneului de Mare Şlem de la US Open.

257 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova şi s-a calificat în turul 2 la US Open

Serena Williams a învins-o pe Maria Sharapova şi s-a calificat în turul 2 la US Open

În marele meci programat în turul 1 la US Open, pe "Arthur Ashe Stadium", Serena Williams nu a avut emoţii în partida cu rivala Maria Sharapova şi s-a impus categoric, scor 6-1, 6-1. Partida a durat 59 de minute.

A fost victoria cu numărul 20 din carieră pentru sportiva din Statele Unite ale Americii împotriva rusoaicei. De partea cealaltă, Sharapova rămâne cu doar două triumfuri în faţa lui Williams.

În turul secund de la US Open, Serena Willias o va înfrunta pe conaţionala Caty McNally (121 WTA), în vârstă de 17 ani.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici