Serena Williams a primit wild card la Miami Open, turneu la care va lua parte şi Simona Halep

Fostul lider mondial Serena Williams, care nu mai figurează în clasamentul WTA după pauza pricinuită de naşterea primului ei copil, a primit wild card la turneul Premier Mandatory de la Miami, la care va lua parte şi Simona Halep, au anunţat organizatorii competiţiei.

1418 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a primit wild card la Miami Open, turneu la care va lua parte şi Simona Halep

Serena Williams a primit wild card la Miami Open, turneu la care va lua parte şi Simona Halep

Jucătoarea americană, în vârstă de 36 de ani, a pierdut şi ultimele 2.000 de puncte pe care le mai avea, după ce a absentat de la Australian Open, şi nu mai face parte din clasamentul mondial. În consecinţă, Serena Williams are nevoie de wild card-uri pentru a participa la turnee.

Pe primul l-a încasat deja pentru turneul de la Indian Wells, programat în perioada 26 februarie - 4 martie, iar acum a primit o veste bună şi din partea organizatorilor competiţiei de la Miami, care va avea loc între 20 şi 31 martie.

TITLURILE ZILEI

Americanca, de opt ori campioană la turneul de la Miami, nu va mai avea, însă, statut de cap de serie, ceea ce înseamna ca va întâlni jucătoarele favorite încă din primele tururi. În aceste condiţii, există posibilitatea ca Serena Williams să o întâlnească pe Simona Halep, numărul doi mondial, chiar din primul tur.

Pe lista de intrare a turneului de la Miami se află 75 dintre primele 76 jucătoare din clasamentul WTA, inclusiv liderul mondial Caroline Wozniacki, dar şi patru românce: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici