Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep (4 WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, vineri dimineaţă, după ce a pierdut contra sportivei din Statele Unite ale Americii Madison Keys (18 WTA), scor 1-6, 6-3, 5-7.

1813 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

După un prim set slab, în care a obţinut un singur game şi care s-a terminat în 24 de minute, Halep şi-a revenit în actul secund şi a trimis meciul în set decisiv.

Madison Keys a început excelent ultimul set, conducând cu 3-0, însă Halep a echilibrat din nou partida şi a salvat o minge de meci la scorul de 5-4. În cele din urmă, Halep a pierdut cu 5-7, iar partida s-a încheiat după aproximativ două ore şi două minute.

Astfel, Simona Halep părăseşte competiţia de la Cincinnati în faza optimilor, după ce, anul trecut, românca ajungea până în ultimul act. Sportiva din Constanţa îşi va menţine locul 4 în clasamentul WTA.

TITLURILE ZILEI

În sferturile de finală, Madison Keys (18 WTA) o va înfrunta pe Venus Williams (65 WTA). Celelalte meciuri de la Cincinnati sunt Sofia Kenin (22 WTA) - Naomi Osaka (1 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA) - Svetlana Kuznetsova (153 WTA) şi Ashleigh Barty (2 WTA) - Maria Sakkari (33 WTA).

Simona Halep, despre eliminarea de la Cicinnati: Madison a jucat incredibil, voi continua să muncesc

Simona Halep s-a oprit în optimi la Cincinnati. Fostul lider mondial a pierdut în faţa jucătoarei din America, Madison Keys (18 WTA), scor 1-6, 6-3, 5-7, după două ore şi patru minute de joc.

La finalul meciului, Halep a explicat motivul din cauza căruia a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei de la Ohio.

"Madison a jucat incredibil şi a fost foarte puternică pe teren. Şiam că va lua mingile rapid şi cu multă putere, ştiam că ăsta este jocul ei şi mă aşteptam la un start dificil. Nu am avut ritm la început şi apoi am luptat, l-am regăsit, dar nu a fost suficient pentru a câştiga meciul. A fost un pas bun în faţă, astfel că voi continua să muncesc", a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

În urma acestei eliminări, sportiva din Constanţa va pierde 480 de puncte în clasamentul WTA, dar îşi va păstra poziţia a patra în ierarhia mondială.

Simona Halep va reveni pe teren la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care îşi va deschide porţile pe 26 august, şi va fi cap de serie numărul patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici