Simona Halep, prima reacţie după calificarea în sferturi la Australian Open: „Am fost puţin nervoasă în setul doi, dar am fost suficient de puternică să câştig”

Simona Halep (3 WTA) a oferit prima reacţie după calificarea în sferturile de finală ale Australian Open, luni, spunând, în urma victoriei cu Elise Mertens (17 WTA), scor 6-4, 6-4, că a avut câteva momente dificile în setul secund, însă a reuşit să le facă faţă.

1529 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, prima reacţie după calificarea în sferturi la Australian Open: „Am fost puţin nervoasă în setul doi, dar am fost suficient de puternică să câştig”

Sursa: Profimedia Images

"Sunt fericită că sunt în sferturi din nou. Am jucat cu ea la Doha, anul trecut, atunci am pierdut. Ştiam că trebuie să rămân concentrată, motivată. Am fost puţin nervoasă la un moment dat, în setul doi, dar am fost suficient de puternică să câştig. Câteodată, o iau puţin razna pe terenul de tenis, sunt conştientă de acest lucru, dar îmi iau energia din loja mea. Ştiam că trebuie să merg înainte, să nu mă gândesc neapărat la scor", a spus Halep, la finalul meciului cu Mertens.

Întrebată despre privirile aruncate lui Darren Cahill în timpul partidei, dar şi despre donaţiile pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, Simona a răspuns: "Darren calculează aceste priviri. Este pentru o cauză nobilă. A spus că la sfârşitul turneului îmi va spune, mă ţine relaxată aşa. Atât timp cât câştig, e în regulă".

Despre modul în care îşi petrece timpul liber, între partidele de la Melbourne, Halep a spus: "Ascult muzică în cameră. E o supertistiţie, aş putea spune. Am anumite melodii pe care le ascult. Azi, având în vedere că am tot ziua în faţă, voi merge la plimbare. Îmi place oraşul, îmi place să văd oamenii de aici. Azi voi merge să îmi cumpăr ceva. Destul de simplu, nimic special".

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, luni, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens (17 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne şi este pentru a 14-a oară în această fază a competiţiei la turneele de Mare Şlem.

În sferturile de finală de la Australian Open, Halep va întâlni învingătoarea din partida Anett Kontaveit (31 WTA) - Iga Swiatek (56 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici