Simona Halep, ANUNŢ privind participarea sa la Turneul Campioanelor

Simona Halep a explicat joi, 4 octombrie, care e starea sa de sănătate. La revenirea în ţară, luni seara, întâi octombrie, a anunţat că a avut mari dureri la spate şi de aceea a abandonat la turneul de la Beijing.

3695 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, ANUNŢ privind participarea sa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, ANUNŢ privid participarea sa Turneul Campioanelor

"Mă simt destul de OK. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie, atât nimic mai mult. Şi sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Am fost îngrijorată şi eu la început când nu ştiam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul şi am vorbit cu medicii m-am relaxat pot să spun.

TITLURILE ZILEI

Orice tenismen are această problemă şi oarecum este normal. Bineînţeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea şi vom vedea ce va fi în viitor. Mă duc sigur la Turneul Campioanelor! Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operaţie", a declarat la o acţiune desfăşurată la Stejarii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici