Simona Halep, desemnată cea mai de succes femeie din România. Suma pe care sportiva a adunat-o din premii şi contracte de publicitate

Simona Halep (26 de ani) nu se află pe primul loc doar în clasamentul WTA, ci şi în topul celor mai de succes femei din România. De asemenea, revista Capital a inclus-o pe Halep în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la peste 20 de milioane de euro.

485 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, desemnată cea mai de succes femeie din România. Suma pe care sportiva a adunat-o din premii şi contracte de publicitate

Simona Halep, desemnată cea mai de succes femeie din România. Suma pe care sportiva a adunat-o din premii şi contracte de publicitate.

Simona a fost declarată pentru prima oară cea mai de succes femeie din România, la finalul unui sezon de vis! Halep a urcat pe locul 1 în ierarhia Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA), dar constănţeanca a îndeplinit şi alte criterii importante. Simona a adunat 460 de puncte în clasamentul întocmit de revista Capital, după ce au fost luate în calcul realizările din ultimele 12 luni (cel mai mare punctaj), notorietatea, cariera, proiectele de responsabilitate socială şi situaţia materială a femeilor. Pe locul al doilea se află comisarul european Corina Creţu (415 puncte), iar antreprenoarea Anca Vlad completează podiumul cu 405 puncte.

Premiul acordat Simonei este cu atât mai valoros cu cât sportiva a concurat cu femei care excelează în domenii precum antreprenoriat, CEO, politică şi administraţie publică, avocatură, consultanţă, marketing şi PR, ştiinţă-artă-cultură, jurnalism-vedete şi implicare socială. Topul femeilor de succes şi-a schimbat structura în acest an, iar cele 100 de personalităţi au fost împărţite în 10 categorii profesionale. Surprinzător este că Halep a apărut şi în Top 300 cei mai bogaţi români, ocupând ultima poziţie în clasamentul condus de Ion Ţiriac (1,8 miliarde de euro). Tenismena a adunat între 20 şi 22 de milioane de euro din premii şi contracte de publicitate.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici