Simona Halep, despre cel mai greu moment din finala de la Roland Garros: Am simţit că pierd dacă nu schimb ceva

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost prezentă, miercuri, la o conferinţă de presă a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansării unei noi campanii, şi a vorbit despre momentul în care a simţit că poate pierde finala de la Roland Garros, pe care a câştigat-o în cele din urmă.

1331 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre cel mai greu moment din finala de la Roland Garros: Am simţit că pierd dacă nu schimb ceva

Simona Halep, despre cel mai greu moment din finala de la Roland Garros: Am simţit că pierd dacă nu schimb ceva

Halep a participat miercuri la un eveniment caritabil organizat de fundaţia "Salvaţi Copiii" şi care se intitulează "Job pentru o secundă" ce se adresează copiilor născuţi prematur. Simona a spus că a avut un moment de cumpănă în finala cu Sloane Stephens, când a simţit că poate pierde a treia finală la Roland Garros.

"Pot să spun că în finală la set şi 2-0 am simţit că, dacă nu o să schimb ceva, o să pierd din nou finala. Atunci am schimbat soarta meciului şi am simţit victoria. Şi pentru mine contează o secundă, poate schimba soarta meciului", a dezvăluit Halep.

TITLURILE ZILEI

După două finale pierdută la Roland Garros, Halep a reuşit să o câştige pe a treia: 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens (SUA). Românca a arătat un spirit extraordinar reuşind să revină după ce a fost condusă cu set şi 2-0. Ion Ţiriac nu a rămas impasibil la revirimentul Simonei. Simona Halep este prima jucătoare din Romania care câştigă un turneu de Grand Slam după Virginia Ruzici care a triumfat în 1978, tot la Roland Garros.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici