Simona Halep, despre Fed Cup: Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepăşesc

Simona Halep, numărul 2 WTA, nu are emoţii înainte meciurilor din Fed Cup contra echipei Franţei. Fostul lider mondial a precizat, la plecarea din ţară, că este conştientă că nu vor avea partide uşoare, dar că nu îi e frică de nicio jucătoare.

147 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre Fed Cup: Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepăşesc

Simona Halep, despre Fed Cup: Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepăşesc

"Pe hârtie nu e mai dificil decât cu Cehia. Jucăm contra Franţei şi publicul va fi cu ei. E un public gălăgios, un public puternic. Trebuie să ne luăm energia de la apropiaţii noştri care vin să ne susţină. Nu ne dorim să ajungem la dublu, dar fetele sunt destul de puternice să câştige meciul.

Suntem puternice, într-o formă bună. Cred că şi publicul care ne va susţine va conta foarte mult şi le mulţumesc celor care vor fi prezenţi. Fiecare meci e diferit. Zgura în sală e un pic altfel faţă de zgura de la Roland Garros. Cred că am ajuns la un nivel ridicat pe zgură, dar fiecare meci e dificil. Nu mi-e teamă de nicio jucătoare, încerc să mă autodepăşesc. Toate adversarele au un stil dificil, diferit. La nivelul acesta fiecare meci e greu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Franţa.

TITLURILE ZILEI

Echipa de Fed Cup a României a plecat luni, 15 aprilie, spre Franţa, acolo unde va juca în semifinalele competiţiei, la Rouen pe 20 şi 21 aprilie. Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru, în timp ce echipa Franţei este alcătuită din: Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Alize Cornet, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici