Simona Halep îşi continuă dominaţia la nivel mondial. A 23-a săptămână ca lider al clasamentului WTA

În ierarhia WTA anunţată în această dimineaţă, Simona Halep îşi continuă hegemonia în clasamentul WTA, cu 8.140 de puncte. Eleva lui Darren Cahill şi Andrei Pavel ajunge astfel la săptămâna cu numărul 23 în postura de lider WTA.

832 afișări
Imaginea articolului Simona Halep îşi continuă dominaţia la nivel mondial. A 23-a săptămână ca lider al clasamentului WTA

Simona Halep îşi continuă dominaţia la nivel mondial. A 23-a săptămână ca lider al clasamentului WTA

O performanţă pentru România a înregistrat în săptămâna precedentă Ana Bogdan, semifinalistă la Monterrey. Sportiva antrenată de Gabriel Moraru a urcat de pe locul 90 până pe 76, cel mai bun loc WTA din carieră. Ana va juca în această săptămână la Bogota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici