Simona Halep joacă în turul 3 la turneul de la Miami duminică. ORA meciului

Organizatorii de la WTA Miami au făcut publică ora de disputare a meciului din turul 3 al Simonei Halep (3 WTA). Românca va juca împotriva Polonei Hercog (Slovenia; 93 WTA) duminică, de la 20:00.

2446 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă în turul 3 la turneul de la Miami duminică. ORA meciului

Simona Halep joacă în turul 3 la Miami duminică. ORA meciului

În turul secund, Simona Halep a trecut de Taylor Townsend (96 WTA), 6-1, 6-3. A doua favorită a depăşit-o în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe americanca anunţată, cândva, drept o promiţătoare speranţă a circuitului. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul în start de set doi, Halep a făcut cam ce a vrut pe teren, câştigând 60% dintre punctele pe retur şi şi-a etalat din nou excelenta deplasare în teren.

TITLURILE ZILEI

Halep participă şi în proba de dublu, unde face pereche cu Julia Goerges (Germania). La prima apariţie împreună pe un teren de tenis, cele s-au descurcat de minune, iar luni vor fi puse în faţa unui nou duel cu două specialiste ale probei de dublu. Eliminată din proba de simplu de către Caroline Wozniacki, Monica Niculescu a făcut un meci foarte bun alături de partenera sa, americanca Abigail Spears, şi le-a eliminat, scor 6-3, 7-5, pe Anna-Lena Groenefeld (Germania, locul 29 la dublu) şi Lucie Hradecka (Cehia, locul 22 la dublu).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici