Simona Halep, la un pas de a reveni lider mondial după victoria de la Madrid: Încă iau antibiotice, nu e uşor să joc

Halep şi-a asigurat locul doi mondial, în urma victoriei cu Barty, de la Madrid şi are o şansă mare să redevină lider mondial, dacă o va depăşi pe Naomi Osaka.

1770 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, la un pas de a reveni lider mondial după victoria de la Madrid: Încă iau antibiotice, nu e uşor să joc

La finalul meciului de joi, Simona a oferit primele reacţii: "E un turneu special pentru mine. Încă iau antibiotice, nu e uşor să joc, dar sunt motivată când joc aici. Oamenii s-au purtat frumos cu mine, mereu găsesc energia necesară aici. Sunt departe de titlu, sunt semifinale. Mâine va fi o mare provocare, mă voi gândi la meci şi voi încerca să joc cel mai bun tenis", a declarat noul număr doi mondial, la finalul partidei cu Barty.

Adversara din semifinale se va alege din meciul următor de pe central, Naomi Osaka - Belinda Bencic. Japoneza are nevoie de victorie pentru a-şi securiza matematic prima poziţie pentru finalul turneului.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici