Simona Halep, mesaj de susţinere din partea organizatorilor Roland Garros/ WTA a glumit pe seama tricoului purtat de româncă | VIDEO

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a ajuns la Paris şi a efectuat deja primul antrenament pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Românca a primit deja un mesaj de susţinere din partea organizatorii turneului.

3661 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, mesaj de susţinere din partea organizatorilor Roland Garros/ WTA a glumit pe seama tricoului purtat de româncă | VIDEO

Simona Halep, mesaj de susţinere din partea organizatorilor Roland Garros/ WTA a glumit pe seama tricoului purtat de româncă

Organizatorii turneului de la Franţa au publicat un clip video cu primul antrenament al Simonei la Roland Garros, alături de antrenorul Daniel Dobre, la care au ataşat mesajul: "Bine ai revenit! Campioana en-titre Simona Halep este în formă bună pe Chatrier".

De asemenea, Simona a venit îmbrăcată cu un tricou al celor de la FC Viitorul, inscripţionat cu numele Hagi. Nu a fost foarte clar dacă este un tricou care să facă referire la Ianis Hagi sau la Gheorghe Hagi, pentru că amândoi au apelat la numărul 10. Având în vedere că tricoul e de la FC Viitorul, putem spune că Halep a îmbrăcat tricoul lui Hagi Jr. Cei de la WTA au glumit şi au scris pe Twitter: "Avem următorul jucător al celor de la FC Viitorul aici?"

Simona Halep e cotată cu prima şansă la câştigarea Roland Garros în 2019. Românca vrea cu orice preţ să ajungă în a patra finală de la Paris şi să devină campioană pentru al doilea an consecutiv. Simona Halep şi-a făcut debutul la Roland Garros în 2010, însă prima amprentă serioasă şi-a lăsat-o patru ani mai târziu, când a ajuns până în marea finală cu Maria Şarapova. Românca a pierdut atunci ultimul act, după un meci plin de suspans, având câteva şanse bune de a încheia cu un mare triumf. În 2014, Simona a susţinut şi prima finală de Grand Slam a carierei. După două ediţii în care nu a prins vârful de formă, Halep a ajuns în 2017 din nou în finală. De această dată, cu Jelena Ostapenko. Românca a început fabulos, cu 6-4, 3-0, dar adversara a avut o răbufnire cum rar se vede la acest nivel şi a întors soarta finalei.

Toate meciurile de la Roland Garros 2019 vor fi difuzate, în România, de Eurosport. Ediţia din 2019 începe duminică, 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici