Simona Halep o înfruntă pe Jennifer Brady vineri, în semifinale de la Dubai

  • Halep evoluează azi, de la ora 17.00, în penultimul act la WTA Dubai
  • Va juca împotriva lui Jennifer Brady
  • Ultima confruntare directă a avut loc la Australian Open, unde românca s-a impus în două seturi
1160 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o înfruntă pe Jennifer Brady vineri, în semifinale de la Dubai

Sursa: Profimedia Images

Halep a câştigat ambele confruntările directe cu sportiva din SUA. Ultimul duel a avut loc în acest an, în primul tur la Australian Open. Jucătoarea din Constanţa a învins-o pe Brady cu 7-6; 6-1, la seturi. În primul turneu de Mare Şlem al anului, Halep a atins faza semifinalelor.

Joi seară, românca a trecut de favorita a şaptea a turneului, Aryna Sabalenka, în trei seturi.

În cealaltă semifinală de la Dubai se întâlnesc Petra Martic şi Elena Rybakina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici