Simona Halep o va înfrunta joi pe Belinda Bencic în sferturile de finală de la Dubai. ORA meciului

Simona Halep (numărul 2 WTA) se va duela cu Belinda Bencic (locul 45 WTA) în sferturile turneului de la Dubai. Jucătoarea din Elveţia a învins-o pe Aryna Sabalenka (locul 9 WTA) , scor 6-4, 2-6, 7-6 (7). Meciul va avea loc joi, de la ora 17:00, ora României.

2260 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta joi pe Belinda Bencic în sferturile de finală de la Dubai. ORA meciului

Simona Halep o va înfrunta joi pe Belinda Bencic în sferturile de finală de la Dubai. ORA meciului

Bencic şi-a adjudecat primul set, scor 6-4, după 44 de minute. Sabalenka s-a trezit în setul secund şi a făcut rapid break-ul, astfel că s-a desprins după primele două game-uri. Până la finalul setului a fost de neoprit, astfel că s-a impus cu 6-2 şi a trimis meciul în decisiv. Bencic a reuşit să salveze patru mingi de meci în decisiv şi a împins al treilea set în tiebreak. Elveţianca a salvat şi acolo două mingi de meci, după care a dat lovitura. S-a impus cu 9-7 în tiebreak, după ce a fructificat prima minge de meci. Partida a durat două ore şi 29 de minute.

TITLURILE ZILEI

Halep s-a calificat în sferturi după ce a învins-o în două seturi pe Lesia Ţurenko (locul 23 WTA), scor 6-3, 7-5. Românca a obţinut miercuri a zecea victorie din 2019. Dacă Halep va câştiga turneul de la Dubai, se va apropia la 443 de puncte de liderul mondial, Naomi Osaka. Japoneza a fost învisă în turul secund la Dubai, de Kristina Mladenovic (locul 67 WTA), scor 6-3, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici