Simona Halep o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova, în turul doi la Wuhan

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova, locul 33 mondial, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, după ce sportiva rusă a trecut de compatrioata sa, Svetlana Kuzneţova (numărul 30), scor 6-0, 6-1.

658 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova, în turul doi la Wuhan

Simona Halep o va întâlni pe Anastasia Pavliucenkova, în turul doi la Wuhan

Anastasia Pavliucenkova s-a impus în faţa Svetlanei Kuzneţova în runda inaugurală după 48 de minute.

Halep şi Pavliucenkova s-au mai întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus jucătoarea din România. Cea mai recentă victorie datează de la turneul de la Cincinnati, când Halep a câştigat, scor 7-6 (3), 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici