Simona Halep rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA de simplu

WTA a dezvăluit clasamentul după încheierea turneelor de la Dubai şi Budapesta. În urma rezultatelor de la aceste competiţii, patru tenismene din top 10 şi-au schimbat locul faţă de săptămâna precedentă. Naomi Osaka conduce în continuare în ierarhie, dar avansul faţă de Simona Halep a scăzut.

700 afișări
Imaginea articolului Simona Halep rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA de simplu

Simona Halep rămâne pe locul 2 în clasamentul WTA de simplu

Petra Kvitova a ajuns pe poziţia a treia, după finala de la Dubai, şi a întrecut-o pe Sloane Stephens, sportiva din SUA coborând pe patru. Apoi, Kiki Bertens a urcat o poziţie şi se situează pe 7, iar Angelique Kerber a scăzut în ierarhie, fiind acum pe 8.

Iată top 10 WTA:
1. Naomi Osaka 6.871 puncte
2. Simona Halep 5.727
3. Petra Kvitova 5.605
4. Sloane Stephens 5.307
5. Karolina Pliskova 5.145
6. Elina Svitolina 4.900
7. Kiki Bertens 4.885
8. Angelique Kerber 4.880
9. Aryna Sabalena 3.565
10. Serena Williams 3.406

TITLURILE ZILEI

Altfel, Mihaela Buzărnescu e pe locul 31, Irina Begu e pe 67, iar Sorana Cîrstea a ajuns pe 98.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici