Simona HALEP s-a calificat în sferturi la Roma fără să joace

Simona Halep s-a calificat direct în sferturi la Roma după un abandon al americancei Madison Keys.

4270 afișări
Imaginea articolului Simona HALEP s-a calificat în sferturi la Roma fără să joace

BREAKING | HALEP s-a calificat în sferturi la Roma după un ambandon al americancei Madison Keys

Halep e în sferturile turneului de la Roma, după ce Keys şi-a anunţat retragerea cu o oră şi jumătate înaintea partidei!

Românca se califică astfel pentru al doilea an consecutiv în sferturi la Foro Italico, fără să depună niciun efort.

Este o veste extrem de importantă mai ales în lupta pentru locul 1 mondial, deoarece Simona acumulează 6.875 de puncte şi revine pe prima poziţie în clasamentul live. Caroline Wozniacki se situează pe locul secund, cu 6.850 de puncte, şi este obligată să treacă în această seară de Anastasija Sevastova pentru a îi lua din nou faţa româncei.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici