Simona Halep s-a întâlnit cu noul ei iubit, după titlul de la Wimbledon. Ipostazele în care au fost surprinşi cei doi

Simona Halep a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

2604 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a întâlnit cu noul ei iubit, după titlul de la Wimbledon. Ipostazele în care au fost surprinşi cei doi

Simona Halep s-a întâlnit cu noul ei iubit, după titlul de la Wimbledon. Sportiva, surprinsă cu zâmbetul pe buze

În prezent, Simona Halep se află în România, unde se bucură de o vacanţă binemeritată. ProSport vă prezintă, în exclusivitate, prima persoană cu care a ieşit fostul lider WTA la cină, la doar câteva ore distanţă după ce a ajuns la Bucureşti.

Ospăţ la restaurant de lux, din Capitală

Simona Halep s-a relaxat în compania noului său iubit, un milionar de origine aromână, la un restaurant de lux din Capitală, cu specific italian. Localul aparţine unui cunoscut fost poloist din naţionala tricoloră, care îl are asociat pe un celebru artist, membru al trupei Holograf.

Campioana de la Wimbledon a plecat din Complexul Rezidenţial Stejarii şi s-a îndreptat glonţ către respectivul local. A ajuns la faţa locului, unde era aşteptată de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, şi de soţia acestuia.

Simona Halep, clipe de relaxare în compania noului său iubit, un milionar machedon

Ulterior, Simona Halep şi iubitul său s-au aşezat la masa unde erau aşteptaţi de Cosmin Hodor şi partenera lui de viaţă. Toţi patru s-au simţit perfect, iar ProSport vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la cina unde, logic, ex-liderul WTA a fost în centrul atenţiei.

Pe terasă, Simona Halep nu s-a aşezat lângă afaceristul misterios, în vârstă de 40 de ani, ci lângă managerul ei de comunicare. Au ales o masă retrasă şi, pentru a avea intimitate, s-a poziţionat cu spatele la intrare, probabil ca să nu fie uşor recunoscută. Au urmat câteva clipe de relaxare, de care sportiva noastră s-a bucurat din plin. Întâlnirea cu milionarul de origine aromână a fost de bun augur.

La plecare, Simona Halep şi noul său iubit au revenit în Complexul Rezidenţial Stejarii. Bărbatul a fost cel responsabil cu condusul autoturismului. Cert este că fostul lider WTA s-a simţit perfect în compania milionarului, din toate punctele de vedere.

Citeşte continuarea pe Prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici