Simona Halep scrie ISTORIE la Wimbledon. Mesajul emoţionant de mulţumire adresat mamei sale, României şi românilor. „Nu mă întrebaţi dacă am avut emoţii!”

Simona Halep a devenit, sâmbătă, prima românca care a câştigat titlul la Wimbledon, iar noua campioană a turneului britanic a oferit, la finalul meciului cu Serena Williams, primele reacţii. După meciul emblematic, ea le-a mulţumit pentru reuşită părinţilor, în special mamei sale, dar şi românilor, într-un mesaj plin de emoţie.

10803 afișări
Imaginea articolului Simona Halep scrie ISTORIE la Wimbledon. Mesajul emoţionant de mulţumire adresat mamei sale, României şi românilor. „Nu mă întrebaţi dacă am avut emoţii!”

Simona Halep scrie ISTORIE la Wimbledon. Mesajul emoţionant de mulţumire adresat mamei sale, României şi românilor. „Nu mă întrebaţi dacă am avut emoţii!”

"Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Serena a fost mereu o inspiraţie, aşa că mulţumesc mult pentru asta. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Mulţumesc. Nu mă întrebaţi dacă am avut emoţii.

Am avut, stomacul meu nu era foarte bine înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de aşa ceva, de emoţii. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special să ţin acest trofeu şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spunea când aveam 10-12 ani că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Acea zi a venit. Le mulţumesc mamei şi părinţilor mei, de fapt.

La începutul turneului, le-am spus celor din vestiare că dacă voi câştiga, va fi incredibil pentru că voi obţine cardul de membru şi acces pe viaţă aici. Aşa că acum sunt aici. A fost unul dintre motivele pentru care am vrut să câştig acest turneu, aşa că sunt foarte fericită.

Am lucrat mult pentru a schimba planul de joc, să câştig meciuri pe iarbă, nu a fost uşor, aici nu prea pot alerga la fel de mult, dar am început să simt jocul, să ştiu ce să fac cu mingea. A fost un an incredibil şi un turneu la fel şi abia aştept să mă întorc la anul.

Părinţilor, familiei, vă mulţumesc! Nu aş fi aici fără voi. Fără voi, nici nu m-aş fi născut (n.r. - râde). Echipei mele, lui Darren Cahill. Datorită ţie, am învăţat cum să fiu o sportivă mai bună pe teren. Vă mulţumesc mult!

Aş vrea să-i mulţumesc ţării mele, românilor, pentru că mă susţin oriunde aş juca şi domnului Ţiriac, care a venit special pentru această finală.

Mulţumesc pentru susţinere, dar şi pentru faptul că aţi fost şi dur cu mine câteodată. A fost uimitor. Vă mulţumesc! Le mulţumesc şi celor din familia Regală. A fost o onoare să câştig la Wimbledon!", a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Serena Williams.

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, finala feminină de la Wimbledon, contra americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici